Welcome to ice cream heaven!

Om MooGoo


Moogoo Ice Cream House Stavanger, serverer iskrem som gir barn gode barndomsminner for resten av livet, og som får de voksne til å huske tilbake til sine barndomsminner. Vi gir deg et bredt utvalg av bade iskrem og toppings, slik at du kan lage din favoritt. Du kan nyte iskremen i vår butikk med en kopp som varmer og litt bakst, få lever teller ta med hjem.

Nyt alene eller sammen med venner eller familien. Moogoo engasjerer seg i lokal samfunnet og ønsker å skape aktiviteter som dekker hele familiens behov. I hvert besøk til Moogoo skal du oppleve en hyggelig og personlig kundeopplevelse, god servise med et personlig preg. Vi vet at hvis kunden får en fantastisk god opplevelse – vil minnene skapes.

Historien


Det var en gang to kjærestepar fra Island som emigrerte til Stavangerland. Med seg i bagasjen hadde de både iver, ambisjoner og en iskald dessert-drøm. Heldigvis forelsket kjærestene seg fort i sin nye hjemby. Fine folk, løyen dialekt og skrekkelig interessant vær, alt i alt var Stavanger ganske lik Reykjavik. Men en ting savnet de der, en skikkelig god softis. Utrolig nok – og heldigvis – var drømmen deres nettopp å åpne en isbar. En slik de hadde så gode minner fra å henge ut i under oppveksten på Sagaøya. Der softisen serveres sammen med et uendelig utvalg sauser, snop og strøssel.

Der du selv kan velge nøyaktig hvilke smaker du ønsker. Og der alt til slutt røres sammen til verdens diggeste opplevelse. Nå har drømmen endelig gått i oppfyllelse. Moogoo er deres felles barn, og Moogoo er navnet på både isbaren, isen og den kule figuren som preger logoen. Adressen er Kirkegaten 32 i Stavanger sentrum, rett nedenfor Valgbergtårnet. Stikker du innom Moogoo, kan du glede deg til å føle deg som en 7-åring igjen, og til at også din dessert-drøm går i oppfyllelse. Velkommen til Moogoo.

Stavanger

Åpningstider fra 2 mai: Mandag - Lørdag 11- 21 | Søndag 12- 21

MooGoo Ice Cream House, Kirkegata 32, 4006 Stavanger

Velkommen til Stavanger :)

Les mer om oss!

Kontakt oss


I butikkens åpningstider kan du bestille hjem fra WOLT i med kort leveringstid.

Stavanger:

Mandag - Fredag

12.00 - 19.00

Lørdag

11.00 - 19.00

Søndag

13.00 - 17.00